Güncel
Giriş Tarihi : 23-10-2018 10:47   Güncelleme : 23-10-2018 11:12

PTT 178 Yaşında

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) 178 yaşında

PTT 178 Yaşında

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 178. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında Gerze PTT Merkezi Müdür Vekili Rıza Belovacıklı ve çalışma arkadaşları, Kaymakam Murat Güven’i makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Murat Güven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “PTT’nin çağdaşlaşmanın gereği olarak her geçen gün değişim ve gelişim içinde hizmet vermeye devam etmekte olduğunu memnuniyetle izliyorum” dedi.

PTT Teşkilatının eski, köklü bir tarihi geçmişe ve kültürel mirasa sahip olduğunu söyleyen Güven,  teşkilatın kabuk değiştirerek, teknolojiyi takip ettiğini belirterek; “PTT sadece posta faaliyetleriyle kalmadı. Farklı faaliyetlerle bu yapı içerisinde kendine yer buldu. Büyük bir özveriyle çalışarak halkımıza hizmet veren personelinizi ve sizi bu vesileyle Kuruluşunuzun 178. Yılında tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

PTT Merkez Müdür Vekili Rıza Belovacıklı’da, eski köklü bir tarihi geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan PTT Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümüne ulaşmanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “Kurulduğu 23 Ekim 1840 tarihinden bu güne, bu yüce millete en iyi hizmeti sunma yolundaki özverili çalışmaları, yeniliğin ilk hedef olarak alındığı ve her değişimin süratle benimsendiği bir sistem üzerine kuran PTT, teknolojinin getirdiği yenilikleri büyük bir dikkat ve titizlikle müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet sunmaktadır” şeklinde konuştu.

Müdür Vekili Belovacıklı, PTT’nin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm mensuplarımızı saygı ile anar, süratli, güvenli, kaliteli, hizmet anlayışı ile Milletine hizmet etmekten onur ve mutluluk duyan tüm çalışan personel arkadaşlarıma teşekkür ederim” diyerek, Türk Bayrağını simgeleyen Ay yıldızlı duvar saatini Kaymakam Murat Güven’e takdim etti.

  

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül