Güncel
Giriş Tarihi : 20-11-2019 16:14   Güncelleme : 20-11-2019 16:47

Rahmetli Lale Atalay Anısına 10 Bin Lale

İlçemizin tanınan isimlerinden Süer Atalay, her yıl olduğu gibi bu yıl da rahmetli annesi Lale Atalay anısına, Gerze Belediyesine 10 bin adet lale soğanı bağışında bulundu.

Rahmetli Lale Atalay Anısına 10 Bin Lale

2016 yılında annesi Lale Atalay’ı kaybetmesinin ardından annesinin adını yaşatmak ve Gerze sokaklarına rengarenk lale güzelliğini kazandırmak amacıyla oğlu Süer Atalay her yıl olduğu gibi bu yılda Gerze Belediyesine 10 bin adet lale soğanı bağışında bulundu.

Atalay’ın, rahmetli annesi adına üç yıldız düzenli olarak Gerze Belediyesine yolladığı 10 bin adet lale soğanlarının bu yıl yaklaşık olarak 3 bin tanesi, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, muhtarlar ve belediye personellerinin emekleriyle İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde toprakla buluşturuldu. Kalan lale soğanlarının ise şehrin farklı noktalarına dikileceği kaydedildi.

Belediye Başkanı Şensoy lalelerin dikimi sırasında Süer Atalay’ı arayıp,  annesi adına lale soğanlarının toprakla buluşturulduğunu söyleyip, yapmış olduğu bu düşünceli davranıştan dolayı teşekkürlerini ileterek Lale Atalay’a rahmet diledi.

AdminAdmin