Güncel
Giriş Tarihi : 03-11-2015 16:59   Güncelleme : 04-11-2015 09:07

Rektör Dalgın’dan Gerze MYO’ya Ziyaret

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Gerze Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek, akademisyen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Dalgın’dan Gerze MYO’ya Ziyaret

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversite birimleri arasında ilk ziyaretini Gerze Meslek Yüksekokuluna gerçekleştirerek, akademik personel ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın’a Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak’ın yanı sıra Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mehmet Keskin ve Öğr. Gör. Funda İnce ile akademik ve idari personel eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette rektör Dalgın gerçekleşecek projeler hakkında akademisyenlerle fikir alışverişinde bulunurken, ileriye dönük hedefler noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışılacağının altını çizdi.

Daha sonra Yüksekokulu gezen Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak ’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Geçen yıl hizmete açılan modern binanın yanı sıra, mevcut kullanılmayan eski eğitim ve idari binamızda da incelemelerde bulunan  Rektör Dalgın, eski idari binanın akıbeti hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında son olarak okul televizyonunda Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğrencisi Tuğçe Nur Semiz ile bir röportaj gerçekleştiren Dalgın, Üniversitenin öğrencilerimize sağlamış olduğu imkânların öğrenci tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, ara eleman yetiştirme anlamında Gerze Meslek Yüksekokuluna büyük sorumluluk düştüğünü ve burada donanımlı bir eğitim alan öğrencilerin, alanlarındaki boşluğu en iyi şekilde dolduracağını ifade etti.



Amaçlarının teorik eğitimin yanı sıra öğrencilere, milli ve manevi değerler anlamında da kendini yetiştirebilme imkânı sağlamak olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, bilimsel eğitimi ahlakî eğitimle birleştiren bir eğitim anlayışını benimsediklerini belirterek, öğrencilerin ileriye dönük hedefleri noktasında üzerlerine düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Rektör Dalgın, televizyon stüdyomuzda çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaretini sonlandırdı.

AdminAdmin