Güncel
Giriş Tarihi : 06-02-2015 10:18   Güncelleme : 06-02-2015 10:32

Rektör Gerzeli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Sinop Merkez ve İlçe muhtarları ile yemekte buluştu.

Rektör Gerzeli Muhtarlarla Bir Araya Geldi
 Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen programda Rektörümüz Prof. Dr. Recep Bircan, Sinop Merkez, Gerze, Erfelek ve Boyabat İlçelerinden gelen muhtarlarla bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede Rektörümüz Bircan,  Üniversitemizinkurulduğu günden itibaren gelişim sürecini, yapılan yatırımları ve çalışmaları muhtarlarla paylaştı.

Özellikle Mahallesinde ikamet eden öğrencilerin sıkıntılarıyla yakından ilgilenmeleri konusunda muhtarlara ricada bulunan Rektörümüz, “ İlimize okumak için gelen Üniversitemiz öğrencileri bizlere emanet. Onlar bizim evlatlarımız. Bazı zamanlar öğrencilerimizden ulaşım ve konaklama konularında bizlere şikâyetler geliyor. Özellikle kiraların fazla olduğundan dert yanıyorlar. Mahalle sorunlarının çözümüne önemli katkı sağlayan siz muhtarlarımızdan, bu konuda öğrencilerimize destek olmanızı rica ediyorum. Sizlerin desteği bizim için çok önemlidir” dedi.

Soru cevap bölümüne geçilmesiyle söz alan Muhtar İdris Öztürk, Gerze’ye yapılan Modern Yüksekokul binası ve yeni açılan bölümler için Rektörümüze teşekkür ederek, yatırımların devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca İdris Öztürk Gerzeli Muhtarlar olarak İlçede her türlü desteği sağlama sözü verdi.
Kendilerini kabul ettikleri için Rektörümüz Prof. Dr. Recep Bircan’a teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Acar da, geldiği günden beri gece gündüz üniversitenin gelişmesi için caba sarf ettiğinizi basından takip ediyoruz. Bizlerde Muhtarlar olarak Üniversiteye ve öğrencilere ellimizden gelen desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum.” dedi.

hakan akbaşhakan akbaş