Güncel
Giriş Tarihi : 20-07-2017 17:26   Güncelleme : 20-07-2017 17:55

Şahadetinin sene-i devriyesinde Mevlid-i Şerif'e davet ettiler

Dikmenli Şehit Bahattin Dolma'nın Ailesi, Vali Hasan İpek'i ziyaret ederek Bahattin Dolma'nın şahadetinin sene-i devriyesinde okutulacak olan Mevlid-i Şerif'e davet ettiler

Şahadetinin sene-i devriyesinde Mevlid-i Şerif'e davet ettiler
 Geçtiğimiz yıl 5 Ağustos tarihinde Bitlis'in Hizan İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Dikmen'li Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma’nın babası Recep Satılmış Dolma ve annesi Emine Dolma, Vali Hasan İpek’i ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Vali Hasan İpek, Şehit Bahattin Dolma’nın anne ve babası ile bir süre sohbet ederek, “Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Milletimiz ve devletimiz şehitlerimize ve ailelerine sonuna kadar sahip çıkacaktır. Devlet olarak Şehit ailelerimizin her daim yanında olacağız” dedi.

28 Temmuz Cuma günü Dikmen Merkez Camii'nde Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma’nın sene-i devriyesi münasebetiyle  okutulacak olan Mevlid-i Şerif'e Vali Hasan İpek’i  davet eden Şehidimizin  ailesi,  çocuklarının vatan savunmasında şehit olmasından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, Vali Hasan İpek’e gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Seda ŞengülSeda Şengül