Güncel
Giriş Tarihi : 10-05-2018 18:24   Güncelleme : 12-05-2018 11:40

Şahin Tepesi yeni baştan...

Yapılan onarım çalışmalarına rağmen çözüme kavuşturulamayan Şahin Tepesinde, Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı

Şahin Tepesi yeni baştan...

Bir türlü çözüm bulunamayan, yapılan onarım çalışmalarının fayda etmediği, sürücüleri zora sokan ve tehlikeye davetiye çıkaran gazetemizde de bir çok kez haberini yaptığımız Şahin Tepesi mevkiinde ki yol için Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü devreye girdi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın girişimleri neticesinde, Samsun Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü ekipleri bozulan ve halen daha kaymaya devam eden yolu incelemek üzere Gerze'ye geldi.

Hem deniz yoluyla sahil şeridinden, hem de karadan yaptıkları incelemeler neticesinde projelendirme çalışmalarına başlanması için karar alan Karayolları ekipleri en kısa sürede çalışmaların başlayacağını Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, vasıtasıyla duyurdu.

Başkan Belovacıklı, konuyla alakalı yaptığı açıklamada: " Uzun yıllardır ilçemizin kanayan yarası haline gelen bölge sonunda çözüme kavuşuyor. Samsun Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü gerçekleşen ziyarette problemleri bizzat yerinde inceleme fırsatı buldu ve gerekli tespitleri gerçekleştirdi.Bunun neticesinde de sonunda bölge çözüme kavuşuyor.Bölge Müdürü ile yaptığım görüşmede mevkiinin en kısa sürede projelendirilip çalışmaların başlatılacağı müjdesini aldım.Uzun uğraşlarımızın neticesini alabildiğimiz için oldukça mutluyum.Bu vesileyle de Samsun Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül