Güncel
Giriş Tarihi : 28-09-2020 11:42   Güncelleme : 28-09-2020 12:29

Şampiyonadan 3'üncülükle Döndüler

Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Kürek Takımından güzel haberler geldi

Şampiyonadan 3'üncülükle Döndüler

25-27 Eylül tarihlerinde, Sapanca’da yapılan ‘Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası’ için yola çıkan sporcularımızdan Pelin İmamoğlu, Türkiye Üçüncüsü oldu.

3 gün boyunca, 100’e yakın kürekçinin madalya için yarıştığı Sapanca Gölü Kırkpınar Kano-Kürek Parkurunda, 19 Yaş Üstü Kadınlar 1x Yarışında Sude Akan, u19 Kızlar 1x yarışında Pelin İmamoğlu elemeleri geçerek finalde yarışmaya hak kazanmışlardı.

İki Sporcumuz da Madalya ile Döndü

Elemeleri geçerek finale kalan, 19 Yaş Üstü Kadınlar 1x Yarışında Sude Akan, u19 Kızlar 1x yarışında Pelin İmamoğlu Türkiye 3'üncü oldular.

Konuyla ilgili olarak Kulüp Başkanı Hüseyin Danacı, " Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Kürek Takımı 25-27 Eylül tarihlerinde Sakarya/Sapanca da yapılan Deniz Küreği Türkiye Şampiyonasında U19 kızlar 1X yarışında Pelin İmamoğlu , U19 Yaş Üstü 1X yarışlarında Sude Akan Türkiye 3. Sü olmuşlardır. Büyük emek ve özveri harcayan 2021 yılı yarışlarında başarılarını konuşacağımız diğer sporcularımız Tuana Yanık, Mete Çolak, Salih Topal, Kayra Melek Danacı ‘ya başarılarının devamını diliyorum.

Ayrıca Gerze'de kürek sporunu başlatan ve geliştiren Antrenörümüz Yücel Altun'a, Gerzemizi takım halinde en iyi şekilde temsil eden Gerze Kürek Takımının tüm sporcularına teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Bizlerde, Gerzenin Sesi Gazetesi Ailesi olarak Türkiye 3’üncüsü olan Gerzeli Kürekçi Pelin İmamoğlu, Antrenör Yücel Altun, Kulüp Başkanı Hüseyin Danacı ve şampiyonada emek veren Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Kürek Takımı sporcularını tebrik ediyoruz.

AdminAdmin