Güncel
Giriş Tarihi : 01-02-2019 10:26   Güncelleme : 01-02-2019 10:34

Seçim çalışmalarına hız verdi

Muhtar Adayı Yaşar Kunduz; “Seçimler İçin Değil Mahallemizin Geleceği İçin Çalışıyoruz”

Seçim çalışmalarına hız verdi

19 Mayıs Mahallesi’nin genç muhtar adayı Yaşar Kunduz, seçmen gezilerine son sürat devam ediyor. En büyük amacının gönüllere girmek olduğunu söyleyen Muhtar Adayı Yaşar Kunduz, “Biz seçimler için değil, mahallemizin geleceği için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Adaylığını açıkladığı günden itibaren mahalle sakinlerini ziyaret etmeye, esnafla bir araya gelmeye devam eden Yaşar Kunduz, 19 Mayıs Mahallesinin mevcut ihtiyaç ve sorunlarını da ekibiyle birlikte tespit ediyor. Seçmene ulaşarak projelerini anlatan Kunduz, ev ev, kapı kapı gezerek seçmenle birebir iletişim kuruyor.

Yaşar Kunduz’un bu çalışması, mahalle sakinleri tarafından da takdir ediliyor. 19 Mayıs Mahallesinde Yaşar Kunduz’a olan ilgi her geçen gün artıyor.

Muhtarlık maaşının bir kuruşuna dahi dokunmadan mahalleye hizmet için kullanacağını belirten Yaşar Kunduz, Çocuk ve yaşlı vatandaşlar için sosyal yaşam alanı oluşturacağını müjdeliyor.

Ramazan ayında özlenen mahalle iftarını yeniden canlandıracağını ifade eden Kunduz, “her yıl ramazan ayında ve diğer özel günlerde mahalle halkımızla bir araya gelecek organizasyonlara imza atacağız” dedi.

Mahallenin bütün problemlerini yakından bildiğini ifade eden Kunduz, kurum ve kuruluşlarla sağladığı sıkı işbirliği ve ilişkiler ile mahallenin altyapı ve üst yapı problemlerini kısa zamanda çözüme kavuşturacağını ifade etti.

Seçim gezilerini aralıksız sürdüren Yaşar Kunduz, yaptığı açıklamada, “Biz mahalle sakinlerimizin evlerine dükkânlarına girmekle kalmıyoruz; gönüllerine de giriyoruz. 19 Mayıs Mahallemizin güzel insanlarına insanları sevgiyle hoşgörüyle bizlere kucak açtıkları İçin şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül