Güncel
Giriş Tarihi : 01-02-2019 15:04

‘Seçim Güvenliği’ toplantısı yapıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin Seçim Güvenliği Toplantısı Sinop’ta yapıldı

‘Seçim Güvenliği’ toplantısı yapıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin Seçim Güvenliği Toplantısı Valilik toplantı salonunda Vali Köksal Şakalar’ın başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Vali Köksal Şakalar'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdür V. Alpaslan Özdağlı, 72. Sahil Güvenlik Bot Komutanı S.G. Yüzbaşı Koray Kemiksiz ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinin Sinop genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi amacıyla alınacak güvenlik tedbirleri ve uyulması gereken esaslara ilişkin sunumlar gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda Vali Köksal Şakalar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçim sürecinin Sinop’ta huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması ve herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için gerekli tedbirlerin alınması ile seçim takviminin başlamasından itibaren seçim sonuna kadar yapılacak iş ve işlemler ile ilgili konular görüşüldü.

Seda ŞengülSeda Şengül