Güncel
Giriş Tarihi : 29-07-2017 12:28   Güncelleme : 29-07-2017 13:00

Şehadetinin Sene-i Devriyesinde Mevlit-i Şerif Okutuldu

Sinop Valisi Hasan İpek, Dikmenli Şehit Bahattin Dolma'nın şehadetinin sene-i devriyesinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı

Şehadetinin Sene-i Devriyesinde Mevlit-i Şerif Okutuldu
 Sinop Valisi Hasan İpek, Dikmenli Şehit Bahattin Dolma'nın şehadetinin sene-i devriyesinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Vali İpek, geçtiğimiz yıl Bitlis'in Hizan İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma’nın şehadetinin sene-i devriyesinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Dikmen Merkez Camiinde Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlit programında, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Vali İpek ve beraberindeki heyet, Şehit Uzman Onbaşı Bahattin Dolma’nın mezarını da ziyaret ederek, Gerze Müftüsü Bayram Karar eşliğinde kabrinin başında dua ettiler.

Dikmen Merkez Camiinde  okutulan mevlid-i şerif programı ve kabir ziyaretine, Sinop Valisi Hasan İpek'in yanı sıra, Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet, İl Jandarma Komutan V. J. Yarbay Özgür Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Mehmet Demircan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, İlçe Kurum Müdürleri, Sinop Şehit ve Gazi  Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Özgen, Şehit  Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seda ŞengülSeda Şengül