Güncel
Giriş Tarihi : 18-06-2019 12:33   Güncelleme : 18-06-2019 12:50

Şehir Stadyumu Yıkılıyor

Otuz dört yıldır Gerze’de sportif faaliyetlere ev sahipliği yapan Gerze Şehir Stadyumuna ilk kepçe vuruldu

Şehir Stadyumu Yıkılıyor

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in yoğun çalışmaları sonucu yatırım programına alınan Gerze Şehir Stadyumuna 18 Haziran 2019 tarihi itibari ile İs Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’nun ekskavatör makinasının başına geçmesiyle ilk kepçe vuruldu.

Yıkım programında Gençlik ve Spor İl Müdürü Nazım Açıkbaş, programa katılan protokol üyelerine yeni stadyumla ilgili bilgiler verdi. Açıkbaş “500’er kişilik dört sıralı iki adet kapalı tribün, sentetik çim, gece maçları için aydınlatma ve modern soyunma odaları yapacağız. Gerze’de sporcunun ve izleyicinin rahatlığı açısından uzun süredir çalışmalarımız devam ediyordu. Buraya yakışır bir stadyum olacak” diyerek bilgilendirmelerde bulundu.

Programa İlçe Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Gençlik ve Spor Gerze İlçe Müdürü İsmail Karaman, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet Karaman ve Ahmet Burma, Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir ve Gerze Şehir Stadyumu ihalesini alan HAVER İnşaat Sahibi Yüksek İnşaat Mühendisi Hasan Vehbi Ersoy katıldı.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy ise “Şehir Stadyumu’yla birlikte özlenen ve beklenen başarıyı da yakalayacağız. 90 gün içinde teslim edilecek olan Şehir Stadyumu için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş başta olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Tarihi anı ölümsüzleştirmek adına tüm protokol üyeleri ve stadyum görevlileriyle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından yıkım işlemi devam etti.

AdminAdmin