Güncel
Giriş Tarihi : 19-03-2018 18:15   Güncelleme : 19-03-2018 18:50

Şehit Aileleri ve Gazilere Yemek İkramı

Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına yemek ikramında bulundu

Şehit Aileleri ve Gazilere Yemek İkramı

Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına  yemek ikramında bulundu.

18 Mart Şehitleri Anma günü kapsamında İlçemiz Sosyal Yardımlaşma Vakfı organizesinde 19 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen yemeğe Kaymakam Murat Güven, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Başsavcısı Eray Burak Buyruk, Garnizon Komutanı Jandarma Ast.Sb. Kıd. Baş.Çvş Nevzat Oğuz, Gerze Adliyesinde görevli savcı ve hakimler, Şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile kurum amirleri katıldı.

Nort Star Otel'de düzenlenen yemek sonrası kısa bir konuşma yapan İlçemiz Kaymakamı Murat Güven, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak ve milletimizin güvenliğini sağlamak amacıyla şahadet şerbetini içen şehitlerimize Allah'tan Rahmet , Gazilerimize de şifalar diliyor yemeğe katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Güven'in konuşmasının ardından İlçemiz Müftüsü Bayram Karar, yemeğe katılan misafirlerle birlikte Şehitlerimizin ruhlarına dua etti.

Yemek programı yapılan konuşma ve duaların ardından sona erdi.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül