Güncel
Giriş Tarihi : 02-04-2018 22:37

Şehit Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy Karabük’te Cezaevi aracının devrilmesi neticesinde şehit olan Uzman Çavuş’un Cenaze Törenine Katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cezaevi aracının devrilmesi neticesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kenan Dalkılıç Memleketi Balıkesir’de toprağa verildi

Balıkkesirli Şehit Uzman Çavuş Kenan Dalkılıç'ın na'şı Karabük'te düzenlenen törenin ardından hava yolu ile Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı'na, oradan da kara yolu ile İvrindi'nin Soğan bükü Mahallesi'ne götürülerek burada ebedi aleme uğurlandı.

Cenaze Törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Ersin Yazıcı Dalkılıç'ın ailesine ve yakınlarına taziye dileklerini ileterek sabırlar diledi.

Şehit uzman çavuş kılınan cenaze namazının ardından Soğan bükü Kabristanı'na defnedildi. Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Vali Yazıcı defin işlemlerinin ardından şehit babasına ve eşine Türk bayrağı ve oğlunun fotoğrafını verdi.

Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Vali Yazıcı Cenaze sonrasında basın mensuplarına devletin en tepesinden en alttaki görevlisine kadar her daim Tek bir yürek, tek bir nefes olacağız. Bu vesileyle başta şehidimiz olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, Balıkesirli hemşerilerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz" dedi.

hakan akbaşhakan akbaş