Güncel
Giriş Tarihi : 31-08-2016 22:01   Güncelleme : 01-09-2016 10:14

Sevenlerinden Veda Yemeği

YEDAŞ Gerze İşletme Şefi Cemil Bekar'a Veda Yemeği Düzenlendi

Sevenlerinden Veda Yemeği
Çalışma hayatını sonlandırması sebebiyle ilçemizden ayrılacak olan YEDAŞ İşletme Şefi Cemil Bekar için veda yemeği düzenlendi.

Yalı Balık Evi'nde düzenlenen veda yemeğine Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, daire amirleri, muhtarlar ve ilçemiz esnafları katıldı.

Yemeğin ardından veda konuşmasını ilk olarak Kaymakam Bayraktar yaptı. Bayraktar konuşmasında ''Gerze'de uzunca yıllardır Gerzeliler için hizmet vermiş 7'den 77'ye herkese iletişim gücüyle, pozitif enerjisiyle çok güçlü ilişkiler kurmuş bir arkadaşımız. Ben 3 yıldır buradayım vatandaşlarımızdan Cemil beyle ilgili hiçbir olumsuz durumun yaşandığını duymadım. Ümit ediyorum bundan sonraki yaşamında sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Bugüne kadar Gerze'mize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Ardından Cemil Bekar veda yemeğine gelen misafirlere teşekkürlerini sunarak konuşmasına başladı. 32 yılının Gerze'de göz açıp kapayıncaya kadar geçtiğini ifade eden Bekar konuşmasının devamında şunları söyledi; ''26 yılı devlette 5,5 yılı Çalık grubunda olmak üzere 32 yılı devirdik. Geriye dönüp baktığımda Gerzeliler ile dostlarımla çok güzel günler geçirdim. Çocuklarım burada doğdu büyüdü, ömrümüz burada geçti. Gerze'yi hiçbir zaman unutmayacağım'' diyerek bu uzun süre zarfında yaptığı bazı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Göreve başladığı dönemde köylerin %80'nde elektriğin olmadığını her köye elektrik vermek için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Gerze'nin iflas etmiş şehir şebekesini baştan sona değiştirdiklerini gelinen noktada artık enerji nakil hatlarının yer altına alınarak daha sağlıklı bir şebekenin vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade etti. Bekar sözlerinin sonunda geceyi tertip eden düzenleyen ve katkısı geçenlere teşekkürlerini ileterek konuşmasını noktaladı.

Bekar'ın konuşmasının ardından Kaymakam Bayraktar Cemil Bekar'a teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kısa bir konuşma gerçekleştirerek ''Cemil beyi çok seviyoruz. Kendisi Gerze'ye bekar geldi 4 nüfus olarak ayrılıyor. Güleç yüzü, çevresine verdiği güzel enerji güzel dostluklar edinmesine neden oldu. 7 yıllık Belediye Başkanlığım süresince hep yanımızda oldu her derdimize koştu. İş bitirici bir bürokrattı. Kendisini özleyeceğiz'' diyerek Bekar'a Gerze'nin simgesi olan Hacı Kadı Horozu maketi ve teşekkür plaketi takdim etti.

Gece yenilen yemeğin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.


Seda ŞengülSeda Şengül