Güncel
Giriş Tarihi : 16-03-2020 17:22   Güncelleme : 17-03-2020 17:22

SİNDEF Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Programı Düzenledi

SİNDEF (Sinop Dernekleri Federasyonu) İdlib ve tüm şehitlerimiz adına Bağcılar İbrahim Ethem Camiinde Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

SİNDEF Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Programı Düzenledi

     İstanbul’da ki Sinopluların en büyük sivil toplum kuruluşu olan Sindef, şehitlerimiz adına Bağcılar İbrahim Ethem Camiinde Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programa Sindef’e bağlı Sivil Toplu Kuruluşları da katıldı.

Sinopluları İstanbul'da en güzel şekilde temsil etmek ve amaçlarının görev yaptıkları süre içerisinde bir eser bırakabilmek olduğunu belirten SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran Mevlid-i Şerif Programında yapmış olduğu konuşmada tüm şehitlere rahmet dilerken 1 Mart 2020 tarihinde bir bina almak için özel bir etkinlik düzenlendiğini fakat İdlip’te askerlerimize yönelik yapılan hain saldırı sonrasında yapılması düşünülen etkinliği iptal ederek şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlediklerini açıklayarak programa katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Bağcılar Müftüsü Celal Büyük yapmış olduğu konuşmasında ”Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyin, doğrusu onlar diridirler; lâkin siz farkına varmazsınız”(Bakara Sûresi) diyerek tüm şehitlerimiz için dua etti.

AdminAdmin