Güncel
Giriş Tarihi : 16-10-2019 13:57   Güncelleme : 17-10-2019 12:51

SİNDEF'TEN ZİYARET

Karadeniz’in incisi, Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop tanıtım günlerine katılıyor.

SİNDEF'TEN ZİYARET

İstanbul Yenikapı’da 31 Ekim – 3 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan 6. Sinop Tanıtım Günleri için, Sinop Dernekler Federasyon başkanı Hasan Dalkıran ve ekibi yoğun tempoyla çalışmaya devam ettiklerini bildirdiler.

Bu kapsamda, Sinop Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Dalkıran,  Sinop Dernekleri Federasyonu Esenler 5. Bölge Başkanı Hamit Koç, Gerze Dernekleri Platform Başkanı Adil Mutlu ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleriyle Sarımsak Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Koç ziyaretinde, “Bölgemizde ki 19 derneğimizle birlikte yapılan bilgilendirme toplantısına eşlik ettik, yapılacak olan tanıtım günleri Sinop ve Sinoplular için büyük öneme sahiptir. Bu kapsamda bütün Sinopluları 31 Ekim -3 Kasım tarihleri arasında Yenikapı’da bekliyoruz” dedi.

Sarımsak Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Dangır’da, Sinop adına yapılacak olan bütün etkinliklerde geçmişte olduğu gibi bundan sonra da her daim birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini ifade ederek, başta Sinop Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Dalkıran olmak üzere herkese teşekkürlerini sundu.

AdminAdmin