Güncel
Giriş Tarihi : 20-07-2020 16:06   Güncelleme : 20-07-2020 17:14

SİNDEF Yer Alım Gecesi Gerçekleşti

SİNDEF, iki kez ertelediği yer alım gecesi toplantısını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi

SİNDEF Yer Alım Gecesi Gerçekleşti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Tesislerinde gerçekleştirilen geceye çok sayıda Sinoplu iş insanının yanı sıra birçok siyasetçi de katılım sağladı.

18 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilen geceye Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Erfelek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüsnü Yangöz, Sinop Merkez Erikli Köyü Muhtarı Selahattin Dalkıran, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökçebaş, Kâğıthane Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Başhekimi Ali Kocataş, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Arslan, Sindef Kurucu Başkanı Nihat Önder, Sindef önceki dönem başkanı Engin Kırmızıgül, Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Meclis üyesi Nizamettin Kümeç, Cumhuyet Halk Partisi Küçükçekmece Meclis üyesi Erkan Özkaya, çok sayıda Sinoplu iş insanı, Sindef üyesi ve birçok dernek başkanı katıldı.

SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran yer alım gecesinde yaptığı basın açıklamasında;

Bu gece SİNDEF(Sinop Dernekleri Federasyonu) olarak yer alım gecemizi gerçekleştirdik. Katkı sunan iş insanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca programımıza katılım sağlaya Sinop Belediye Başkanlarımız, hemşehrili Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Sinop’tan gelen bütün belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.

15 yıldan beri özlem duyduğumuz Sinop Dernekleri Federasyonuna yer alım gecesini gerçekleştirdik. İnşallah, bu akşam işadamlarımızın derneğimize sağladığı katkılarla desteklerle yer alımını iki ay içersinde veya yılsonuna kadar gerçekleştireceğiz ve bu yer tahsisini hep beraber yapacağız.

Şu anda kurumumuza bağlı 96 tane derneğimiz var ve Sinoplunun çatısı olan SİNDEF İstanbul’da yaşayan tüm Sinopluları temsil etmektedir.

Çok güzel hizmetler yapıyoruz. Bu zorlu hastalık sürecinde hem devletimizin hem de milletimizin yanında olarak 100 bin adet maske dağıttık. Köy muhtarlarımıza eşit miktarda maskelerimizi gönderdik.

Aynı zamanda pandemi sürecinde de dezenfektan makinelerini tüm derneklerimize ulaştırdık ve Sinop’ta da dezenfektan makinelerini belediyelerimize hediye ettik.

Yer Alım Gecesine katılan işadamlarımızla, siyasetçilerimizle, milletimizle bu projeyi de hayata geçirdikten sonra Sinoplunun birlik ve beraberliğinde olduğu gibi gelir kaynağını da koruyarak, daha dinamik daha sistematik bir şekilde hayatta kalmasını hep beraber sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin