Güncel
Giriş Tarihi : 27-03-2020 14:55   Güncelleme : 04-04-2020 13:41

Sindefokul İle Yeni Dönem Başlıyor

SİNDEF “Sindefokul Projesi” ile uzaktan eğitim sistemi ile öğrencilere umut ışığı oldu.

Sindefokul İle Yeni Dönem Başlıyor

Ülkemizde de görülen korona virüs salgını için Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu uzaktan eğitim kararının sonrasında öğrenciler EBA üzerinden eğitimlerine devam ediyor.

Uzaktan eğitimin öğrenciler için çıkış yolu olduğu şu günlerde SİNDEF’in Milli Eğitim Bakanlığından da önce hayata geçirdiği Sindefokul Projesi, Sinoplu öğrencilere umut ışığı oldu.

İlkokul birinci sınıftan başlayarak lise son sınıfa kadar 12 yıllık temel eğitim süresi için hazırlanmış olan Sindefokul Projesi ile öğrenciler özel derslere, dershanelere gitmeden kaliteli eğitim alabilecek.

İçerisinde binlerce sorudan oluşan soru kitapçıkları olan ve öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği Sindefokul Projesinin çocuklar ve veliler için oldukça yararlı olduğu görülürken SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran Sinop Dergisiyle yapmış olduğu röportajda proje ile ilgili

"Ülkemizde görülen COVID-19 tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim sistemine geçilmiştir.

Sindef olarak daha önce geliştirmiş olduğumuz "Sindefokul Projesi” ile İstanbul'da derneklerimiz aracılığıyla 1000, Sinop'ta ise 1500 adet olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destekte bulunuyoruz. Öğrencilerimiz bu sistem ile sindefokul.com adresi üzerinden öğrenci şifresi ile sisteme giriş yaptıktan sonra ilkokul 1. sınıftan başlayıp lise son sınıfa kadar tüm öğrenciler ders tekrarı, test çözümleri, eğitici videolar ile çalışmalarına evlerinden de devam edebilecekler." dedi.

Sinop ve ilçelerini gezerek belediyeler aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine destek olmayı amaçladıklarını açıklayan Sindef Başkanı Hasan Dalkıran, ”Sinop ve ilçe belediyelerini ziyaret edip ilkokul birinci sınıftan lise son sınıfa kadar ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespit edilip eğitim görmesi noktasında belediyelerinde desteğini alarak öğrencilere Sindefokul Projesini sunmayı uygun gördük. Sindefokul Projesi dershane kalitesi ve zengin soru bankacığıyla birlikte öğrencilerin derslerinde başarılı olmasını amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sinop Merkez başta olmak üzere Sinop’un tüm ilçelerine ziyarette bulunan Dalkıran, belediyeler aracılığı ile başta ihtiyaç sahibi çocuklar olmak üzere eğitim öğretim hayatında hedefleri olan başarılı öğrencilerin bu programdan ücretsiz yararlanılmasını istediğini ifade etti.

http://www.sindefokul.com/

AdminAdmin