Güncel
Giriş Tarihi : 11-11-2017 15:32   Güncelleme : 11-11-2017 15:35

Sinop Cezaevi'nde Klip Çekildi

Sinoplu sanatçı Fahri Demirsöz albümünden "Boşuna bekleme beni Sinop zindanlarında mahkumum şimdi, çağırsan da gelemem gayri parmaklıklar ardında mahpusum şimdi" adlı parçasına klip çekti

Sinop Cezaevi'nde Klip Çekildi

Sinoplu sanatçı Fahri Demirsöz albümünden "Boşuna bekleme beni Sinop zindanlarında mahkumum şimdi, çağırsan da gelemem gayri parmaklıklar ardında mahpusum şimdi" adlı parçasına klip çekti.

Sinop Tarihi Cezaevinde gerçekleşen klipte Fahri Demirsöz, klip oyuncuları ile çekim yaptı. Çekimleri yaklaşık 3 gün süren klibin bir kısmı Sabahattin Ali koğuşunda gerçekleştirildi. Kurgunun en kısa zamanda bitirilip dinleyicilerle buluşturacağını belirten Fahri Demirsöz, albümündeki diğer parçalarını da kliplendireceğini ifade etti.

Önceki yıllarda ulusal televizyon kanallarında program yapan Fahri Demirsöz, birçok sanatçıya beste vermekte. Klibinin çekimlerinde emeği geçenlere teşekkür eden Fahri Demirsöz, "Muhteşem İstanbul Türküsü, Dranas, Gürgen Meşe Dağları ve Boyabat'ın Pirinci ve Boyabat'ın Pirinci Dünya'da Tek Birinci" türkülerini de Kültür ve Turizm Bakanlığına onaylattıran Fahri Demirsöz, bu türkülere de en kısa zamanda klip çekeceğini söyledi.

Kaynak: Vitrin Haber

Erkan TaşErkan Taş