Güncel
Giriş Tarihi : 06-10-2016 14:15   Güncelleme : 06-10-2016 14:15

Sinop Tanıtım Günleri Bu Sene Maltepe Sahilde Yapılacak

Önceki yıllarda Feshane’de gerçekleştirilen Sinop Tanıtım Günleri bu yıl 27-30 Ekim 2016 tarihlerinde Maltepe sahili etkinlik alanında yapılacak

Sinop Tanıtım Günleri Bu Sene Maltepe Sahilde Yapılacak
 Sinoplu sivil toplum kuruluşları, Sinop Valiliğinin desteğiyle 3. kez Sinop Tanıtım Günleri etkiliğine hazırlanıyor. Önceki yıllarda Feshane’de gerçekleştirilen Sinop Tanıtım Günleri bu yıl 27-30 Ekim 2016 tarihlerinde Maltepe sahili etkinlik alanında yapılacak.

“Sinop Tanıtım Günleri”, Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) ve Sinop Dernekler Federasyonu’nun (SİNDEF) ev sahipliğinde yapılacak. 27-30 Ekim tarihleri arasında Maltepe sahilinde gerçekleştirilecek etkinliğe bir milyonun üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

SİYAD ve SİNDEF’in genel başkanları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sinop Valisi Hasan İpek’i makamında ziyaret ederek Sinop Tanıtım Günleri etkinliği hakkında bilgi sundu.

Organizasyonla ilgili konuşan SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Sinop Valiliği ile Belediyenin desteklediği etkiliğe Üniversitenin, Ticaret Odasının, tüm ilçe Kaymakamlıklarının ve Belediyelerin katılacağını, esnaf ve sanatkarların yanı sıra yerel sivil toplum kuruluşlarının da katılımlarını arzu ettiklerini söyledi.

Geçen sene düzenlenen organizasyona binin üzerinde kişi geldiğini dile getiren Arpacı, “Bu yıl da esnaflarımızdan yoğun istek alıyoruz. Çok rağbet var. Sinop ziyaretimizde Valiliğimizi ve Belediyemizi çok heyecanlı bulduk. Sinop Tanıtım Günleri’ne yine 1 milyonun üzerinde kişinin katılmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak Haber Akasya

Seda ŞengülSeda Şengül