Güncel
Giriş Tarihi : 25-01-2019 09:51   Güncelleme : 25-01-2019 10:46

Sinop Telekom Müdüründen Gazetemize Ziyaret

Sinop Telekom Müdürü Mustafa Töre gazetemize ziyarette bulundu

Sinop Telekom Müdüründen Gazetemize Ziyaret

Sinop Telekom İl Müdürü Mustafa Töre Ve Teknik Operasyon Yöneticisi Doğan Uçar ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Gerze’de yapılması düşünülen projeler ve yapımı devam etmekte olan çalışmalar hakkında gazetemize bilgi aktardı.

Telekom İl Müdürü Mustafa Töre konuşmalarında ''Şuan itibarı ile Gerze’de fiber kent çalışmalarının devam ettiğini, yeni binaların alt yapılarının hızlı bir şekilde tamamlandığını söyleyerek, buradaki çalışmaları teknik ekibimizle birlikte yerinde inceledik.

İnşallah en kısa sürede bakır tel alt yapı sisteminden, geniş bant yapı hizmetlerine Fiber Kent teknolojisine geçişin yapılacağını kaydederek, yeni sistemle birlikte vatandaşlarımız daha hızlı ve kaliteli teknolojiyi kullanma imkânına sahip olacaktır.'' dedi.

Töre, kısa bir süre önce intenet ve telefon bağlantıları olmayan 19 Mayıs Mahallesindeki çalışmaları Teknik Operasyon Yöneticisi Doğan Uçar ile birlikte yerinde incelediklerini belirterek, ''muhtemelen 15 gün içerisinde buraya hizmet vermiş olacağız’’ şeklinde bilgi aktardı.

Yapılan ziyarette hazır bulunan 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı İdris Öztürk kısa bir süre içerisinde mahallelerindeki sorunun çözüme kavuşmasının sevindirici bir haber olduğunu belirterek, Sinop Telekom’u bu başarılı hizmetlerinden dolayı tebrik etti.

AdminAdmin