Güncel
Giriş Tarihi : 01-12-2020 14:17   Güncelleme : 01-12-2020 16:16

Sinop’ un İlk Kadın Doğum Muayenehanesi Açıldı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Alper Tosun, Sinop’un ilk kadın doğum muayenehanesi açarak Sinoplulara hizmet vermeye başladı

Sinop’ un İlk Kadın Doğum Muayenehanesi Açıldı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Alper Tosun’un Camikebir Mahallesi Aşağı Hamam Yokuşu Kat: 1 Daire: 1’ de kadın hastalıkları ve doğum üzerine açtığı muayenehanede kan testi, patoloji, simir testi, infertilite (kısırlık) tedavisi, aşılama tedavisi, tüp bebek tedavisi gibi alanlarda hizmet verecek.

Sinop’ta bir ilk olma özelliğini taşıyan muayenehanede her türlü tahlilin yapılacağını belirten Dr. Tosun, “içerisinde olduğumuz bu pandemi sürecinde, hastaların hastane içerisine girmeden birbirleriyle daha az temas içinde olacakları güzel ve nezih bir muayenehaneyi Sinoplularla buluşturduk.

Muayenehanemizde anne-babaların bebeklerin rahimdeki hareketlerini gerçek zamanlı olarak görebilecekleri 4 boyutlu ve renkli ultrason;  kan testi, patoloji, simir testi, infertilite (kısırlık) tedavisi, aşılama tedavisi, tüp bebek tedavisi gibi hastalıkların tedavisi konusunda hizmet vereceğiz.

Anne ve bebeğin doğuma kadar olan takip ve tedavi sürecini bu muayenehanede takip edeceğiz; anne doğumu Bafra’da anlaşmalı olduğumuz özel bir hastanede yapacak.” ifadelerini kullandı.

Alper Tosun Kimdir?

1982 yılında Elazığ'da doğdum. 2007 yılında İstanbul Tıp (Çapa) Fakültesinden mezun olduktan sonra 2009 yılına adar Kahramanmaraş ilinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmetimi tamamladım. 2009 yılında tekrar İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde uzmanlık eğitimimi tamamladıktan sonra Esenyurt Devlet Hastanesi ve eş durumu ile gittiğim Iğdır Devlet Hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladım.

Son 5 yıldır Iğdır ilinde çalışmakta olduğum kliniğimi 2020 yılı kasım ayı sonunda Mutlu Şehir Sinop'a taşımaya karar verdim. Sinop'ta açmış olduğumuz kliniğimizde kadın hastalıkları ve doğum ile alakalı her türlü ihtiyaca cevap verecek teçhizat ve laboratuvar hizmetimiz mevcuttur. 4 boyutlu ve renkli ultrasonografi ile bebeklerin ayrıntılı incelemesi, aşılama ve tüp bebek ile kısırlık tedavisi, kadın genital kanserleri tanı ve tedavisi gibi birçok alanada hastalarımızın taleplerini karşılayabilmekteyiz.

Laboratuvar hizmetini Ankara'da ki özel bir laboratuvar ile veriyoruz. Doğum, sezaryen ve ameliyatlarımız için Bafra'da ki özel bir hastane ile anlaştık.

AdminAdmin