Güncel
Giriş Tarihi : 23-11-2016 19:07   Güncelleme : 23-11-2016 18:24

Sinop Valisi Hasan İpek Dikmen'i Ziyaret Etti

Sinop Valisi Hasan İpek, Dikmen'de kurumları ziyaret etti

Sinop Valisi Hasan İpek Dikmen'i Ziyaret Etti
 Sinop Valisi Hasan İpek Dikmen İlçesine ziyarette bulundu.


Vali İpek'e Sinop Alay Komutanı J. Alb. Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Genel Sekreter V. Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve çok sayıda kurum müdürü eşlik etti.
Dikmen ziyaretine Kaymakam V. Sinop İl Hukuk İşleri Müdürü İzzet Ercan, Belediye Başkanı Saim İstanbullu, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Ak Parti Dikmen İl Genel Meclis Üyeleri Süleyman  Yıldırım ve Kerim Ali Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen ve ilçe protokolü katıldı.

Vali İpek Dikmen Ziyareti kapsamında önce Dikmen Kaymakamlığını ziyaret etti, günün anısına Kaymakam V. İzzet Ercan'a maket kotra hediye etti.

Sinop Valisi İpek, Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve Dikmen Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

Halkla da bir araya gelen Sn. Valimiz ilçe ile ilgili bilgi sordu ve vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçe sakinleri de sağlık, yol ve işsizlikle ilgili sıkıntıları olduğunu dile getirdiler.

Vali İpek, Dikmen ziyareti sonunda Şehit Bahattin Dolma'nın kabrini ziyaret etti. Ardın Gerze'ye hareket etti.

 

Seda ŞengülSeda Şengül