Güncel
Giriş Tarihi : 23-11-2016 19:18   Güncelleme : 23-11-2016 18:25

Sinop Valisi Hasan İpek İlçemizi Ziyaret Etti

Kurum ziyaretleri kapsamında Dikmen ziyareti ardından Gerze'ye gelen Vali Hasan İpek, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu

Sinop Valisi Hasan İpek İlçemizi Ziyaret Etti
İlçemize gelen Vali Hasan İpek, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu.

İlk olarak Hükümet Konağını ziyaret eden Vali İpek'i Kaymakam Bülent Bayraktar ve kurum çalışanları kapıda karşıladı.
Kurum çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Vali İpek ardından toplu fotoğraf çektirdi. Daha sonra görüşmede bulunmak üzere Kaymakamlık makamına geçildi. Burada basına kapalı yapılan görüşmenin ardından Vali İpek çıkışta basın mensuplarına Dikmen ve Gerze ziyaretleriyle ilgili bilgi verdi. Dikmen'de sağlıkla ilgili sorunların dile getirildiğini söyleyen Vali İpek, ''ziyaretlerde İl Sağlık Müdürümüzün de bulunması dolayısıyla sorunlar birinci elden dinlendi. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü gibi bazı kurumlarımıza ziyarette bulunarak istişarede bulunduk. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek selam verdik ve sorunlarını dinledik. Bölgenin en büyük problemi yollarla ilgili. Onunla ilgili de özel bir çalışma programı uyguluyoruz. Güneydoğuda şehit düşen Mehmetçiğimiz Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın kabrini ziyaret ettik'' dedi.

Son olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Öğretmenlerin öğretmenler günü kutlayan Vali İpek, ''15 Temmuz olaylarında gördük ki yeni nesil gençlerimiz eskilerden çok daha vatanperver, Cumhuriyetine bağlı, ülkesine sahip çıkan gençler olduğunu 15 Temmuz gecesi gösterdiler. Böyle gençleri yetiştirdikleri için ayrıca öğretmenlerimizi tebrik ediyorum'' dedi.

Basına yaptığı açıklamanın ardından Gerze Belediyesine ziyarette bulunmak üzere Hükümet Konağından çıkış yapan Vali İpek, yol üzerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti; ilçe sakinlerinin sorunlarını dinledi. Ardından Belediyeye geçen Vali Hasan İpek'i Gerze Belediyesi çalışanları ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kapıda karşıladı. Burada da belediye çalışanlarıyla toplu bir hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Belediye Başkanlığı makamında görüşmelerde bulundu.

Belediye ziyaretinin ardından Vali Hasan İpek'in kurum ziyaretleri son buldu.




Seda ŞengülSeda Şengül