Güncel
Giriş Tarihi : 24-11-2016 10:47   Güncelleme : 24-11-2016 10:15

Sinoplu Kadın 60 Bin Lirasını Takside Unuttu

İstanbul'da yaşayan Türkelili 71 yaşındaki yedi çocuk annesi Fatma Yıldız, yıllarca biriktirdiği 60 bin lirayı takside unuttu

Sinoplu Kadın 60 Bin Lirasını Takside Unuttu

İstanbul'da yaşayan  Türkelili 71 yaşındaki yedi çocuk annesi Fatma Yıldız, yıllarca biriktirdiği 60 bin lirayı takside unuttu. Yıldız, taksiciye çağrıda bulunarak, yıllarca imkânsızlıklarla biriktirdiği 60 bin liralık para ve ziynet eşyalarısını geri getirmesini istedi.

Show TV’de yayımlanan habere göre, 15 Kasım'da memleketi Türkeli'ne bağlı Işıklı köyüne gelen ve daha sonra İstanbul Kâğıthane’ye dönüş yapan Fatma Yıldız, eşi ve çocukları ile birlikte İstanbul'da bir taksiye binerek evine gitti.

“Allah rızası için…”

Yanında bulundurduğu 60 bin lirayı takside unutan Yıldız, eşi ve çocukları ile memleketten geldiklerini ve daha sonra otogardan Kâğıthane’deki evleri gitmek için taksiye bindiklerini söyledi. Yıldız, eve geldikten sonra paranın olmadığını fark ettiklerini ve eşine söylediğini belirterek, "Bir de baktım kolumda ağırlık yok. Hacı dedim çantayı takside unuttuk, hemen hacı gitti bulmaya. Taksiyi de bulamamış. Üzüldük tabi" dedi.

Gözyaşlarına hakim olamayan Yıldız, "Allah rızası için helal süt emmiş birisinin eline geçse de bana çantamı geri getirsin. Ben yine onun hakkını veririm" ifadelerini kullandı.

Erkan TaşErkan Taş