Güncel
Giriş Tarihi : 29-12-2015 10:02   Güncelleme : 29-12-2015 10:04

Sinoplu Yurttaş'ın tek bir isteği var!

Sinop'ta doğuştan kas hastası olan ve hayatını solunum cihazına bağlı sürdüren 18 yaşındaki Yurttaş Aslanboğa'nın tek isteği var...

Sinoplu Yurttaş'ın tek bir isteği var!
Sinop'ta doğuştan kas hastası olan, yatağa bağımlı 18 yaşındaki Yurttaş Aslanboğa'nın tek isteği futbolcular tarafından imzalanmış siyah-beyazlı formaya sahip olmak.

Üç yıl önce aynı hastalıktan dolayı kardeşi Yurdakul Aslanboğa'yı kaybeden Yurttaş Aslanboğa, solunum cihazına bağlı yaşamını sürdürdüğü için bütün zamanını evindeki odasında geçiriyor. 

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Aslanboğa, siyah-beyazlı takımın haberlerini ve maçlarını bilgisayardan takip ediyor.

Takımda en çok beğendiği futbolcunun Oğuzhan Özyakup olduğunu anlatan Aslanboğa, tuttuğu takıma ait imzalı formanın gelmesi durumunda çok mutlu olacağını söyledi. 

Tüm Beşiktaşlı futbolcuları çok sevdiğini ifade eden Aslanboğa, "Ben hepsini tek tek çok seviyorum. Onlardan tek isteğim imzalı bir Beşiktaş forması. Eğer gönderirlerse çok mutlu olacağım. O formayı yatağımın baş ucuna koyacağım" dedi. 

Yurttaş'ın bakımına yardımcı olan babaannesi Fatma Aslanboğa da Yurttaş'ın Beşiktaş'ı çok sevdiğini dile getirdi. Torununun hastalığı nedeniyle tüm zamanını yatakta geçirdiğini belirten babaanne Aslanboğa, şöyle konuştu: "Torunumun mutluluğu bizi daha fazla mutlu eder. Kendisi Beşiktaş'ı çok sevdiği için imzalı bir forma istiyor. Forma gelirse Yurttaş çok mutlu olacak. Bizim ailecek tek isteğimiz de zaten Yurttaş'ın mutlu ve huzurlu olması. Biz şimdiden Tüm Beşiktaşlı futbolculara teşekkür ediyoruz" 

Anne Ergül Aslanboğa da çok istediği formaya kavuşması halinde Yurttaş'ın çok mutlu olacağını kaydetti. 

KAYNAK VitrinHaber
Seda ŞengülSeda Şengül