Güncel
Giriş Tarihi : 19-02-2020 15:57   Güncelleme : 19-02-2020 16:17

Sinoplular 1 Marta Hazır

Sinop Dernekleri Federasyonu'na (SİNDEF) kazandırılması planlanan yeni merkez binası için Sinoplular 1 Mart'ta İstanbul’da buluşuyor.

Sinoplular 1 Marta Hazır

106 bağlı dernek ve bu derneklerde yer alan yaklaşık 200 bini bulan üye sayısıyla Sinop'un en önemli ve en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Sinop Dernekleri Federasyonu'na (SİNDEF) kazandırılması planlanan kendine ait yeni hizmet binası için ilk somut adım atılıyor. Sinoplular için önemli bir buluşma ve yönetim merkezi olacak olan bina için Sinoplular el verecek.

1 Mart 2020 Pazar günü saat 19:00'da Bakırköy'de bulunan İBB Çırpıcı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek gecede, yemek ikramı, sine vizyon gösterimi, konser ardından protokol konuşmalarıyla devem edecek. Gecede Sinop'un birçok önemli ismi de bir araya gelecek.
SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran federasyon olarak konuyla ilgili geniş katılımlı bir organizasyon programının netleştiğini söyledi.

Dalkıran; "Federasyonumuza kendi mülkü olacak olan yeni hizmet binasını kazandırma noktasında çalışıyoruz. 106 bağlı derneğimiz var. Bu derneklerimizde 200 bini bulan Sinoplu üyemiz var. Sinoplulara en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak istiyoruz. Bu yönüyle güzel ve etkin bir yere ihtiyacımız var. 1 Mart tarihinde geniş katılımlı bir gece düzenliyoruz" diye konuştu.

AdminAdmin