Güncel
Giriş Tarihi : 10-09-2015 01:25   Güncelleme : 09-09-2015 23:42

Sinop'ta ülkücüler sokağa indi

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Şehide Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü"ne katılan yüzlerce vatandaş, teröre lanet okudu.

Sinop'ta ülkücüler sokağa indi
 Sinop'ta Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Şehide Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü"ne katılan yüzlerce vatandaş, teröre lanet okudu.  

Eski Garej mevkisinde ellerinde Türk bayrakları ve sloganlarla Sakarya ve Atatürk Caddeleri boyunca yürüyen ülkücüler, İskele Meydanındaki Atatürk anıtına ulaştı. Yürüyüş sırasında sloganlar atan ve tekbir getiren gruba çevredeki vatandaşlar da kimi zaman alkışlarla tezahüratta bulundu. 

Grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı İbrahim Şener, terör olaylarını sert bir dille kınadı. Şener, teröre destek veren, PKK'nın açık veya örtülü propogandasını yapan sözde yazar, gazeteci, artist, siyasetçi akademisyen, sermaye sahipleri ve sivil toplum örgütü mensuplarının bu suça ortak olduğunu söyledi. 

Yapılan konuşmalar ve atılan sloganlar ardından kalabalık, şehitler için okunan dua ile birlikte meydandan ayrıldı. Yürüyüş ve program boyunca polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. 

Yürüyüşe MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan, Kamu-Sen Sinop İl Temsilisi Turgay Şen ve çok sayıda MHP üyesi ile bazı STK'Ların temsilcileri de de bizzat katılarak destek verdi. 

Kaynak: Vitrinhaber
hakan akbaşhakan akbaş