Güncel
Giriş Tarihi : 18-09-2015 11:42   Güncelleme : 18-09-2015 11:41

Şirin Gerze Sosyal Yardımlaşma Derneği'nden Kermese Davet

Semerkand Vakfı'na bağlı Şirin Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlediği kermes bugün açıldı.

Şirin Gerze Sosyal Yardımlaşma Derneği'nden Kermese Davet
 Şirin Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Nazım Alcan'ın dualarıyla açılışı yapılan kermesin kurdelesini eski Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Dönmez ve Hasan Yıldırım kesti.

Şirin Gerze Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Köşk Caddesi'nde Kervan Pastanesi karşısındaki bina da düzenlenen kermeste tekstil ürünleri, ayakkabı, el işi çeyiz ürünleri, ev yapımı kek, baklava, börek gibi bir çok ürün Gerze halkının beğenisine sunuluyor. Kermesten elde edilecek gelir ile derneğe bağlı 2 adet talebe evinde kalan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım edilecek. Arife gününe kadar sürecek olan kermes her gün sabah saat 08:00'den akşam 21:00'e kadar açık olacak.

Şirin Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Nazım Alcan düzenledikleri kermese yardımda bulunan hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiklerini dile getirerek tüm ilçe halkını kermese davet etti.

Seda ŞengülSeda Şengül