Güncel
Giriş Tarihi : 14-07-2015 15:14   Güncelleme : 14-07-2015 13:38

SİYAD Genel Başkanı Keramettin ARPACI Ankara’da idi.

ASİLDER Genel Başkanı Kenan GÜLLÜ tarafından verilen iftar yemeğinde İstanbul’dan şeref konuğu Keramettin ARPACI oldu. Keyifli bir iftar yemeğinin ardından tanışma ve sohbet toplantısına geçildi

SİYAD Genel Başkanı Keramettin ARPACI Ankara’da idi.
 Misafirlerine tekrar hoş geldiniz diyen Kenan GÜLLÜ davetlerine icabet nezaketi gösteren Artemiz Temizlik ve İlaçlama Genel Müdürü ve SİYAD Genel Başkanı Keramettin ARPACI’ya teşekkür etti. GÜLLÜ: “ Şeref konuğu, değerli hemşerisi, başarılı işadamı ve gönüldaşını ağırlamaktan onur duyduğunu “ belirterek sözü SİYAD Genel Başkanı Sayın Keramettin ARPACI ’ya bıraktı. ARPACI konukları selamlayarak yaptığı konuşmasında “ Ankara’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, birlik ve beraberlik mesajlarının yanında “ Hizmet bir ibadettir, ufkumuzu sürekli genişletmeliyiz” dedi.

Ankara ASİLDER’in çalışmalarının ilk günden beri kendisini de heyecanlandırdığını belirten ARPACI “ Ankara’da 40 bine yakın hemşerileri olduğunu, bir araya getirme konusunda başarılı olacaklarını, gelecekte Sinop ve ilçeleri adına güzel çalışmalar yapılacağını temenni ettiklerini, Sinop Dernekçiliğinin 1968 yılından bugüne kadar kesintisiz devam ettiğini, bugünden sonra da faaliyetlerini başarıyla sürdüreceklerini “ söyledi. Ayrıca ASİLDER’in ilçe ve köy dernekleriyle koordineli bir şekilde çalışmasından daha çok verim alınacağını, ileriye dönük şube ya da federasyon dernekleri çatısı altında toplanması gerekliliğini de vurguladı. Seçilmişler ve atanmışlar programında yeniden birlikte olmayı ümit ettiğini belirterek; derneklerinin her bir yeni başarısından gurur duyacaklarını da dile getirdi.

Yöneyim Kurulu Üyelerinin tanıtımlarının ardından ASİLDER Genel Başkanı Kenan GÜLLÜ tarafından SİYAD Genel Başkanı Keramettin ARPACI ‘ya bir de “Onur Belgesi” takdim edildi. İlerleyen saatlere kadar devam eden sohbetin ardından Başkan ve misafirlerince güzel temennilerle uğurlanan Genel Başkan İstanbul’a dönmek üzere yola çıktı.

Seda ŞengülSeda Şengül