Güncel
Giriş Tarihi : 18-05-2018 08:08   Güncelleme : 18-05-2018 08:52

Son dakika... Valiler kararnamesi yayımlandı!

Vali atamalarına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, 2 ilin valisi merkeze alınırken, 4 ile yeni vali atandı

Son dakika... Valiler kararnamesi yayımlandı!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, Sinop Valisi Hasan İpek ile Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi merkez valiliğine atandı. Çiftçi’den boşalan göreve İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Osman Bilgin, Hasan İpek’ten boşalan Sinop Valiliğine ise Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar atandı.

Mülkiye Başmüfettişleri Hasan Şıldak Burdur Valiliğine, İbrahim Akın Kırşehir Valiliğine atandı.

Söz konusu atamalar, İçişleri Bakanlığının 14 Mayıs 2018 tarihli ve 69 sayılı yazısı üzerine 10 Haziran 1949 tarihli ve 5442 sayılı kanunun 6’ıncı maddesi ile 23 Nisan 1981 ve 2451 sayılı Kanunun 2’inci maddesine göre 14 Mayıs 2018 tarihinde Bakanlar Kurulunca kararlaştırıldı.

Ayrıca, Ekonomi Bakanlığı bünyesinde açık bulunan Bakanlık müşavirliği görevine Murat Doğanay'ın atanması gerçekleştirildi.

Gerzeninsesi Gazetesi Olarak bizlerde Sn. Valimiz Köksal Şakalar Beye yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz

Köksal Şakalar Kimdir:

1975 yılında Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesinde doğdu, İlk. Orta ve Lise öğrenimini Kahramanmaraş İlinde, Yüksek Öğrenimini Erzurum İlinde Atatürk Üniversitesi  İktisat bölümünde, Yüksek Lisansını Ankara Üniversitesi Sisayal Bilgiler Fakültesinde tamamladı. 1998 yılında Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Daha sonra sırasıyla, ANKARA-EVREN, DİYARBAKIR-HAZRO,  ERZİNCAN-REFAHİYE, HATAY-ALTINÖZÜ, SAMSUN-TEKKEKÖY ve BİLECİK-BOZÜYÜK ve Afyon Sandıklı İlçelerinde Kaymakamlık görevlerinde bulundu.        

Köksal ŞAKALAR 14 Mayıs 2018 tarihinde Bakanlar Kurulu  kararınca Sinop Valisi olarak atanmıştır

  İngilizce bilen Kaymakam Köksal ŞAKALAR, evli ve 2 çocuk babasıdır.

hakan akbaşhakan akbaş