Güncel
Giriş Tarihi : 14-05-2016 23:30   Güncelleme : 24-10-2017 03:27

SPOR KOMPLEKSİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

S.Ü.Gerze MYO'nun Halı Sahası Düzenlenen Törenle Hizmete Sunuldu

SPOR KOMPLEKSİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI
 Teorik ve pratik eğitimin yanı sosyal ve kültürel alandaki yatırımlarıyla öğrencilerini geleceğe hazırlayan  Gerze Meslek Yüksek Okulu, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın katılımıyla futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile 120 kişilik mini tribünün yer aldığı 1550 metrekarelik alana kurulu Spor Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirerek öğrencilerin hizmetine sundu.

Düzenlenen açılış törenine Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat SEZGİN, Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali KARAÇUHA, AK Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet KARAMAN, İlçe Müftüsü Ali IŞIK, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet BURMA, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet KESKİN, Öğr. Gör. Funda İNCE, kurum amirleri, Dernek ve STK temsilcileri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile S.Ü. öğrencileri katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Rektör DALGIN, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz spor kompleksimiz, öğrencilerimize eğitimleri ile birlikte sosyal ve kültürel faaliyetlerden de mahrum kalmamalarını sağlıyor. İçerisinde birçok spor branşı müsabakalarını rahatlıkla gerçekleştirme imkânı sağlayan bu tesisimizin ilçemize ve Yüksekokulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Rektör Dalgın’ın ardından bir konuşma yapan Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI ise, “Donanımlı eğitim binasının yanı sıra, yeni spor tesisiyle de öğrencilerine sosyal ve kültürel aktivitelerini kaliteli bir şekilde gerçekleştirme imkânı tanıyan başta Rektörümüz olmak üzere Yüksekokul yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Rektörümüz ve katılımcılar “8. Bahar Şenlikleri Spor Müsabakaları” kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının final maçını hep birlikte izlediler.

hakan akbaşhakan akbaş