Güncel
Giriş Tarihi : 14-11-2018 15:18   Güncelleme : 14-11-2018 15:32

Spor yatırımları bir bir hizmete giriyor

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’ta yapımı devam eden ve tamamlanan spor yatırımlarını yerinde inceledi

Spor yatırımları bir bir hizmete giriyor

Ziyarette Maviş’e, Ak Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve partililer eşlik etti.

Maviş ziyaretinde sırasıyla Zeytinlik Mahallesi masa tenisi salonunu, yapımı tamamlanıp hizmete giren Ordu Köyü Futbol sahasını ve 2500 kişilik spor kompleksini gezerek, yüklenici firma yetkililerinden bildiler aldı.

Maviş tenis salonu ziyaretinde, gençlerle kısa bir tenis müsabakası yapmayı da ihmal etmedi.

SİNOP “SPOR TURİZMİNDE” BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Ziyareti sonrası kısa bir açıklama yapan Dr. Nazım Maviş, spor yatırımlarının planlandığı gibi hızlı bir şekilde tamamlandığını belirterek, “Sinoplu gençlerimize sporu sevdirecek ve spor alışkanlığı kazandıracak, bununla birlikte Sinop’umuzu spor turizminde bölgesinin cazibe merkezine dönüştürecek yatırımlarımız hızla tamamlanıyor. Bu kapsamda bizler de;

•Zeytinlik Mahallesi Masa Tenisi Salonu
•Hizmete giren Ordu Köyü Futbol Sahasını
•Ve 2500 kişilik spor kompleksimizin inşaatını yerinde inceledik.

Tesislerimizde gelinen son aşama hakkında bilgiler aldık. Spor yatırımlarımız en kısa sürede tamamlanarak gençlerimizin hizmetine sunulacaktır. Sinop’unuz için hayırlı olsun” dedi.

  

Seda ŞengülSeda Şengül