Güncel
Giriş Tarihi : 01-12-2017 15:23   Güncelleme : 01-12-2017 15:33

Tahsin Bayrak'tan Doğalgaz Açıklaması

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Tahsin Bayrak, Gerze’deki doğalgaz çalışmalarını değerlendirdi. Bayrak, “ilçemizin ve Gerze’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam şartlarını en iyi seviyelere çıkarmak adına yapılan tüm çalışmalarımız devam etmektedir” dedi

Tahsin Bayrak'tan Doğalgaz Açıklaması

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Tahsin Bayrak, Gerze’deki doğalgaz çalışmalarını değerlendirdi. Bayrak, “ilçemizin ve Gerze’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam şartlarını en iyi seviyelere çıkarmak adına yapılan tüm çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.


 

Bayrak açıklamasının devamında şöyle konuştu: “Ak Parti Hükümetimizin, özellikle Gerze ilçemize yapmayı düşündüğü bir çok proje var. Bunlardan bir tanesi de Gençlik Merkezi. Bakanlığımız tarafından yatırım programına alınan gençlik merkezi Gerze ilçemize ciddi anlamda fayda sağlayacak.


 

Hükümetimizin ve Enerji Bakanlığımızın çok önemsediği bir konu olan Doğalgaz ise, nasip olursa 2019’a kadar ilçemiz doğalgaza kavuşacak ve halkımızın daha rahat, daha sıcak bir ortamda yaşamalarını sağlayacağız. Bu konuyu özellikle şahsım adına ben takip etmekteyim. Gerze Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak, hükümetimizin Gerze için yaptığı ve yapacağı tüm projeleri halkımızla paylaşmaya devam edeceğim.

Erkan TaşErkan Taş