Güncel
Giriş Tarihi : 10-02-2019 23:47   Güncelleme : 11-02-2019 11:41

Tiryaki, Güven Tazeledi

Her dört yılda bir yapılan Gerze Ziraat Odası Başkanlığı Oda Yönetim Kurulu ve Oda Meclisi belirlendi. Oda Başkanı Ahmet Tiryaki Seçimlerden Güven Tazeleyerek Çıktı...

Tiryaki, Güven Tazeledi

Gerze Ziraat Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulu 10 Şubat 2019 Pazar günü saat 12:00 – 17:00 arasında Cadde Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen kongreye Muhtarlar, Siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri ve delegeler iştirak etti.

Açılışı İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul, daha sonra Divan heyetinin oluşturulması ile devam etti.

Divan kurulunun oluşturulmasının ardından  Zıraat Odası Başkanı Ahmet Tiryaki gelen konuklara hitaben bir selamlama konuşması yaptı.

Ahmet Tiryaki yapmış olduğu konuşma da “Kıymetli Çiftçi kardeşlerim, değerli ziraat odası delegelerim, Gerze ziraat odamız adına hepinize sonsuz saygı ve sevgi şükranlarımı sunuyorum.

Bugün itibarı ile odamıza 2700 çiftçimiz kayıtlı olup, bunlardan 700 tanesi faal olarak çalışan çiftçilerimizdir. Ama ne yazık ki her geçen yıl çiftçi sayımız azalmaktadır. Bugün yapılacak olan genel kurulumuzun çiftçilerimize ve odamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.Olağan Genel Kurula tek aday olarak katılan Ahmet Tiryaki 48 Delegenin oyunun büyük çoğunluğunu alarak 2. Dönem için güven tazelemiş oldu.

 .

Ahmet Tiryaki'nin ise yönetim listesi şu şekilde oluştu:

1. Ahmet Tiryaki
2. Salih Karaman
3. Osman Mehmetbeyoğlu
4. Ahmet Akgün
5.Turhan Burma
6. Kasım Ermiş
7. Muhammet Kılıç

hakan akbaşhakan akbaş