Güncel
Giriş Tarihi : 27-08-2012 20:34   Güncelleme : 27-08-2012 20:34

Tokmak ve Kara Nikah Şahidi Oldu

Türkiye Gazetesi Boyabat Temsilcisi Recep Tiryaki, oğlu Ahmet Tiryaki'yi evlendirmenin onuruna dost, akraba ve ilçe eşrafına yemek verdi

Tokmak ve Kara Nikah Şahidi Oldu

İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Boyabat Temsilcisi Recep Tiryaki, oğlu Ahmet Tiryaki'yi evlendirmenin onuruna dost, akraba ve ilçe eşrafına yemek verdi.

Boyabat Boyabat Kalebağı tesislerinde gerçekleştirilen düğün yemeğine Boyabat Belediye eski Başkanı Hasan Kara, İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Sinop Temsilcisi Abdullah Gür, Kastamonu Sıla Öğrenci Yurdu Müdürü Enis Köklü, Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, Gerzeninsesi Gazetesi Haber Koordinatörü Fatih Uysal, Milletvekili Danışmanı Feyzullah Şimşirgil, Sinoplu İşadamı Ahmet Hilmi Gökmen, çok sayıda siyasi, bürokrat ile vatandaşlar katıldı.

Gece saatlerine kadar devam eden programda Recep Tiryaki ve oğlu Ahmet Tiryaki tebrikleri kabil etti.

Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş’in kıydığı nikah töreninde damadın şahitliğini AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, gelinin nikah şahitliğini ise Belediye eski Başkanı Hasan Kara yaptı.  


İki gün süren düğünün ilk günüde yine Kalebağı tesislerinde davetlilere yemek ikramı yapılmışş yemek programı da nikah töreni gibi, bürokrat siyasetçi ve iş adamları ile STK temsilcilerini bir araya getirmişti. 

AdminAdmin