Güncel
Giriş Tarihi : 30-04-2018 17:10

Topal ve Sezgin Birlik'e Seçildi

Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Topal ve Sezgin Birlik'e Seçildi

Gerze Köylere Hizmet Götürme Birliği 2018 yılı nisan ayı olağan genel kurul toplantısı Gerze Kaymakamı Sayın Murat Güven başkanlığında Müftülük toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Burma ve Necmettin Çakır, Gerze Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Mehmet KUTLU ile köy muhtarlarımızın büyük çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda ilçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliği 2017 yılı çalışma faaliyet raporu ve kesin hesabı görüşülerek kabul edilmesinin ardından muhtarlar arasından birlik encümenine 2 yeni üyenin seçimi yapıldı. Ve 2017 yılında birlikte görev yapan muhtar encümen üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Yapılan oylama sonucunda aday olan Yakadibi Köyü muhtarı Cemalettin Topal 23 oy alırken, Mahmuttırı Köyü muhtarı Sezgin Gökmen ise 17 oy alarak 2018 yılı encümen üyeliğine seçildiler.

Kaymakam Murat Güven katılımcılardan dilek ve temennilerini alarak, yeni birlik üyelerine ve diğer muhtarlara bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek toplantıyı sona erdirdi.

hakan akbaşhakan akbaş