Güncel
Giriş Tarihi : 20-01-2018 13:38   Güncelleme : 20-01-2018 14:05

''Topçu'' Güven Tazeledi

Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda mevcut başkan Hüseyin Topçu, tekrar seçilerek güven tazeledi

''Topçu'' Güven Tazeledi

Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu Bodrum Kafe Düğün Salonunda yapılan yoğun katılımla gerçekleşti

Gelen misafirlere yapılan ikramın ardından tek liste halinde girilen genel kurul öncesinde divan heyeti belirlendi. Divan Başkanlığına Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemal Gürsel Öz seçilirken katip üyeliklerine ise ilçemiz esnafları Sinan Giresun ve Şükrü Aşıcı seçildi.

Oluşturulan divan heyetinin ardından genel kurul bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve sonrasında İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporu ve Denetim Kurulu Raporu’nun, Bilanço ve gelir-gider tablolarının okunmasının ardından yönetim Kurulu seçimi (3 yıl için 5 asil, 5 yedek üye) ve denetim Kurulu seçimi (3 yıl için 2 asil, 2 yedek üye) için belirlenen isimler oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurul gündemi, 2018, 2019 ve 2020 yılları Tahmini Bütçelerinin ayrı ayrı görüşülerek karara bağlanması 14. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerine 2018, 2019 ve 2020 yıllarında ödenecek aylık ücret veya huzur hakları ile yolluklarının belirlenmesinin ardından dilek ve temenniler ile devam etti.

Dilek ve temenniler bölümünde Genel Kurula Başkanlık yapan Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemal Gürsel Öz, her yıl gerçekleştirilen genel kurulun yapılan değişikliklerle bundan sonra üç yılda bir yapılacağını belirtti. Gerze kökenli olduğu için her yıl yapılan bu genel kurula severek katıldığını söyleyen Öz, ‘‘Hüseyin Topçu Başkanımız Türkiye’de ki başarılı kooperatifler arasında. Bugüne kadar çok başarılı ve güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Kendisine başarılar dileyerek tekrar seçildiği bu görevin hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ İfadelerinde bulundu.

Tekrar kooperatif başkanı seçilen Hüseyin Topçu’da, kısa bir konuşma yaparak; ‘‘Aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Devletimizin sağlamış olduğu kredileri siz esnaflarımıza ulaştırmada elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Devletimizin verdiği finansmanlar 2 katına çıktı. Bu kredi ve finansmanları sizlere ulaştırmak bizlerin görevi. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genel kurula katılan misafirlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler (3 yıllığına)
Hüseyin Topçu
Hasan Baş
Hüseyin Bakır
Murat Coşkun
Cemal Aydın

Yedek Üyeler (3 yıllığına)
Sinan Giresun
İsmail Hakkı Ak
Vahdettin Özdemir
Kader Teke
Bülent Taşkın

Denetim Kurulu Asil Üyeler
Enis Arslan
Esat Ersoy

Yedek Üyeler
Nihat Mızrak
Birol Gül

Seda ŞengülSeda Şengül