Güncel
Giriş Tarihi : 06-01-2018 14:27   Güncelleme : 06-01-2018 14:49

Topçu Yeniden Başkan Seçildi

Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulunda Hüseyin Topçu tekrar başkan seçildi

Topçu Yeniden Başkan Seçildi

Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde girilen genel kurulda Hüseyin Topçu güven tazeledi.

Belediye Düğün Salonunda yapılan genel kurula CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Tahsin Bayrak, MHP İlçe Başkanı Ercan Aydilek, Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Boyabat Şoförler Odası Başkanı İrfan Erbaş ve ilçemiz şoförleri katıldı.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde Hüseyin Topçu tekrar başkan seçildi.

Genel kurul sonunda kısa bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Topçu, yaptığı konuşmasında; ''Görevde olduğumuz süre boyunca çalışmalarımızda dirsek teması içinde olduğumuz şoför arkadaşlarımızla bundan sonra da aynı şekilde birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran CHP Sinop Milletvekilimiz sayın Barış Karadeniz, başta olmak üzere genel kurulumuza katılan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül