Güncel
Giriş Tarihi : 10-04-2016 15:23   Güncelleme : 10-04-2016 18:48

Turgay Şen Gerze'den Yüklendi

Gerze Türk Eğitim-Sen İlçe teşkilat üyeleri ve aileleri kahvaltıda bir araya geldi.

Turgay Şen Gerze'den Yüklendi

İlçemiz Orta Aile Çay bahçesinde düzenlenen kahvaltı programına Türk Eğitim-Sen İl Temsilcisi Turgay Şen, Gerze İlçe Temsilcisi Ramazan Osma ve Yönetim Kurulu ile Türk Eğitim-Sen üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yaparak üyeleri selamlayan Gerze İlçe Temsilcisi Ramazan Osma sendika olarak Gerze’deki çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, yönetici atamalarda ve ayrıca memur ve eğitimcileri ilgilendiren diğer konularda yapılan haksızlıklar karşısında dik duracaklarını ifade ederek sözü Türk Eğitim-Sen İl temsilcisi Turgay Şen’e bıraktı.

Şen, konuşmasında sendika üyelerine yapılan haksızlıkları dile getirerek koltukların, makamların kimsenin babalarının malı olmadığını bunlar devletin yerleri olduğunu belirterek, “iktidarın yanında olan mevcut sendikanın korku ve baskı üzerinden üye sayısını artırmaya çalışıyor” biz siyaset yapmıyoruz, biz kimin nereye atanacağını adına ilim denen fakat ilimle alakası olmayan derneklerde kimin nereye atanacağı hesabını yapmıyoruz, biz her platformda sadece üyelerimizin hakkını savunuyoruz, dedi.

Sinop’ta Eğitim Öğretim adına doğru dürüst çalışma yapılmıyor  Sinop TEOG başarı sıralamasında 7. sıralardayken , bugün Sinop 53. Sıralara gerilemiştir.” Dedi.

Aşağıdaki videoda gerçekleştirilen Gerze Türk Eğitim-Sen Kahvaltı Programının detaylarını izleyebilirsiniz.























 

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz