Güncel
Giriş Tarihi : 16-04-2015 13:03   Güncelleme : 16-04-2015 13:51

Turizm Haftası Kutlandı

Gerze Cumhuriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Turizm Haftası nedeni ile bir etkinlik düzenledi.

Turizm Haftası Kutlandı
 Demokrasi parkında düzenlenen kutlama etkinliğine Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Ünal Arslan, kurum ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir selamlama konuşması yapan Gerze Cumhuriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Fenercioğlu, Türkiye'nin son 20 yılda turizm yönünden ciddi gelişim gösterdiğini belirterek, " Türkiye'de büyüyen Turizme, İlimiz ve ilçemiz de kayıtsız kalmadı. Ortaya çıkan Turizm elemanı ihtiyacı doğrultusunda okulumuz 1997 yılında eğitim ve öğretime başladı" dedi.


Erasmus programları kapsamında yurtdışı eğitiminde okullarında eğitim gören öğrencilere sunulduğunu aktaran Fenercioğlu, "Açıldığımız ilk günden beri mezun ettiğimiz öğrencilerimizin büyük çoğunluğu ülkemizin çeşitli bölgelerinde bu sektöre hizmet ediyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz Okulumuzun bu başarıyı yakalamasında büyük katkı sunan tüm idarecileri ve öğretmen kadromuzu tebrik ediyorum" dedi.


Müdür Fenercioğlu'nun ardından program, okul öğrencilerinin okuduğu şiirler ve halk oyunları gösterisi ile devam etti. Program sonunda katılan konuklara nohut çorbası ve yöresel yemeklerden ikram edildi.











AdminAdmin