Güncel
Giriş Tarihi : 22-11-2017 15:22   Güncelleme : 22-11-2017 17:15

Türk Telekom Bölge Müdürü Gerze'ye Geldi

Türk Telekom Bölge Müdürü Baki Günay ve Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Gül, Sinop Merkez Telekom Müdürlüğü bünyesindeki yatırım ve işletme faaliyetlerini yerinde inceledi. Saha çalışanlarının istek ve önerini dinledi

Türk Telekom Bölge Müdürü Gerze'ye Geldi

Türk Telekom Bölge Müdürü Baki Günay ve Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Gül, Sinop Merkez Telekom Müdürlüğü bünyesindeki yatırım ve işletme faaliyetlerini yerinde inceledi. Saha çalışanlarının istek ve önerini dinledi.

Gerze, Ayancık, Türkeli ve Boyabat ilçelerinde bulunan Türk Telekom ofisleri de ziyaret edilirken, müşteri memnuniyetinin artırılması yönünde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Gerze’ye geldiler

Günay ve ekibi, diğer ilçelerdeki ziyaretlerinin ardından Gerze’ye de geldiler. Gerze’Deki sorunların ve ihtiyaçların masaya yatırıldı. İlçemizde yapılması planlanan teknik çalışmalar değerlendirildi. Daha sorunsuz ve güçlü bir internet ağı için Türk Telekom Mobil üzerine de bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sinop Türk Telekom çalışanı Mehmet Yiğit tarafından, Orta Çay Bahçesi’nde ağırlanan misafirler, geç saatlere kadar samimi bir ortamda sohbet etme imkanı buldular.

Günay ve Gül’ün yanı sıra, Gerze’ye yapılan ziyarette Türk Telekom Sinop İl Müdürü Mustafa Töre, Enerji ve Soğutma Sistemleri Müdürü Emre Temur ve Teknik Operasyonlar Yöneticisi Doğan Uçar da bulundu.

Erkan TaşErkan Taş