Güncel
Giriş Tarihi : 24-07-2018 18:27   Güncelleme : 24-07-2018 18:43

Ücretsiz internet çok yakında hizmete giriyor

Sinop genelinde ilk defa Gerze’de hayata geçirilecek olan projeyle vatandaşlar ücretsiz İnternetten faydalanacaklar

Ücretsiz internet çok yakında hizmete giriyor

Türk Telekom ve Gerze Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilecek olan YöneTT Wi-Fi projesiyle vatandaşlar yaz aylarında ücretsiz internet hizmetinden yararlanacaklar.

Bu proje ile sahil kesiminde fiberoptik alt yapı üzerinden hızlı ve güvenli internet hizmeti alacak olan vatandaşlar TC. Kimlik Numaraları ile belediyenin karşılama sayfası üzerinden 5651 sayılı loglama yasası ile uyumlu olarak rahatlıkla bu hizmetten faydalanabilecekler.

İlçemiz Say mevkiinde yetkililerle buluşan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gerekli bilgileri alarak projenin tamamlanma aşamasına bizzat şahit oldu. Başkan Belovacıklı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada: “Bu proje Sinop civarında bir ilktir. Her zaman olduğu gibi Gerze yine bir ilkin öncüsü oldu ve olmaya devam edecek. YöneTT Wi-Fi projesi ile birlikte başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık. Bu proje sayesinde vatandaşlarımız ücretsiz olarak internet hakkından yararlanabilecekler. Bugün son noktasını koyduğumuz proje Temmuz ayı içerisinde hizmete girecek. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül