Güncel
Giriş Tarihi : 08-04-2019 21:02   Güncelleme : 09-04-2019 00:00

Üçüncüoğlu İl Genel Meclis Başkanı Oldu

Sinop İl Genel Meclisi yeni dönem ilk oturumunda Yakup Üçüncüoğlu meclis başkanlığına seçildi

Üçüncüoğlu İl Genel Meclis Başkanı Oldu

Oturumun ilk bölümünde üyeler meclis başkanını seçti. Yakup Üçüncüoğlu 21 üyenin de tamamının oyunu alarak Sinop İl Genel Meclisinin yeni dönem başkanı oldu. Kararın Sinop Valisi Köksal Şakalar tarafından onayı için oturuma bir süre ara verildi. Valilikten gelen onay ardından oturumun ikinci bölümüne Yakup Üçüncüoğlu başkanlığında devam edildi. Gündem gereği meclis başkan vekillikleri ve meclis katip üyelerin seçimlerine geçildi.

Kapalı oylama usulü yapılan oylamalarda 1. Başkan Vekilliğine Mustafa Demircan, 2. Başkan Vekilliğine İzzet Karaman seçilirken, meclis katip üyeliklerine ise Rıdvan Mete ve Hüseyin Türkmen getirildi. İl encümen üyelerinin belirlenmesi ve komisyonların oluşturulması ise bir sonraki gün yapılacak olan oturuma bırakıldı. 

SİNOP VE İLÇELERİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, "Bugün yapılan il genel meclisi başkanlığı seçimlerinde CHP ve AK Parti grup üyelerine şahsıma gösterdikleri güven ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Geçmişten bugüne, meclisimizin açıldığından bu yana il genel meclisimizde görev yapan, hizmet eden tüm il genel meclis üyelerimizden vefat edenlere Allah’tan rahmet, hala hayatta olanlara ise sağlıklı ömürler diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Sinop ilimiz ve ilçelerimiz için hep birlikte güzel hizmetler yapacağız. Hep birlikte Sinop ve ilçelerimiz için tüm gücümüzle, var gücümüzle çalışacağız. Önümüzdeki süreci tam uyumlu hak ve hakikat ölçüsünde, yol açan, yol aydınlatan bir ekip çalışmasıyla yürüteceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ak Parti Gerze İl Genel Meclis Üyeleri İzzet Karaman ve Ahmet Burma

Dikmen İlçesi Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Türkmen ve Ecevit Dinç

Grup Başkanvekili Uğur Giresun başkanlığında ve İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu Başkanlığında bir araya gelen İl Genel Meclis Üyeleri

hakan akbaşhakan akbaş