Güncel
Giriş Tarihi : 29-03-2015 11:46   Güncelleme : 29-03-2015 20:25

Ufka Yolculuk İçin Ter Döktüler

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarının üçüncüsü İlçemizde 29 Mart Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Ortaokulunda yapıldı.

Ufka Yolculuk İçin Ter Döktüler
  25 Ekim 2014 tarihinden itibaren internet adresinden başlanan kayıtların ardından yarışmacılar, 29 Mart pazar günü "İdeal İnsan Son Peygamberin Hayatı" konulu yarışmada ter döktü.

Tüm yurtta eş zamanlı başlayan yarışma İlçemizde Atatürk Ortaokulunda gerçekleşirken, yarışmaya her yaştan çok sayıda Gerzeli katıldı. Yarışma sonunda soru ve cevaplarının 31 Mart salı günü açıklanmasının ardından, 15 Nisan Çarşamba günü ise sınav sonuçlarının açıklanarak, Türkiye derecelerinin belli olacağı öğrenildi.
Yarışmayla ilgili bilgi veren gözetmen Zeki Sağır, "Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarının üçüncüsünü İdeal İnsan Son Peygamberin "sallallahü aleyhi ve sellem" Hayatı olarak gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bizler sahih bir kaynaktan halkımızın Peygamber Efendimizin ve Peygamberlerin hayatını öğrenmelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.
Düzenlenen yarışmaya çok yoğun bir ilginin olduğunu ifade eden Sağır, yarışma sonuçlarının 15 gün gibi kısa bir sürede açıklanarak, derece yapacak öğrencilerin tespit edileceğini kaydetti. 


AdminAdmin