Güncel
Giriş Tarihi : 01-10-2018 10:34   Güncelleme : 01-10-2018 10:44

Usulsüzlüğe Kaymakam Güven'den Sert Tepki

Gerze Köy Hizmetlerinde yapılan usulsüzlüğün ortaya çıkması ilçemizde tepkilere neden oldu.

Usulsüzlüğe Kaymakam Güven'den Sert Tepki

İlçemiz köy yollarının onarımı için verilen rotmix'in, Gerze Özel İdare kamyonları ile usulsüz biçimde ilçe dışında ki bir yere götürüldüğü ortaya çıktı.

Köylere hizmet için gönderilen asfalt malzemelerinin köy yollarımıza dökülmek yerine bu maddenin sağa sola yollanması köy muhtarlarını çileden çıkarırken, konuyla alakalı olarak Gerze Kaymakamı Murat Güven, Özel İdare Müdürü'nün olayın öğrenilmesinin ardından yasal işlemlerin yapılarak Gerze Özel İdare Müdürlüğünden alındığını söyledi.

Kaymakam Güven, bu olayın kabul edilemez olduğunu kaydederek, olayla ilgili gerekli tahkikatın yapılarak ve konunun Sn. Valimize iletilerek gereğinin yapıldığını açıkladı.

Ardından Gerze Kaymakamı Murat Güven köy muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi. Murat Güven toplantıda yaşanan usulsüzlükle ilgili sert ve kesin açıklamalarda bulundu.

"Usulsüzlüğe Göz Yummam"

Kaymakam Murat Güven, usulsüzlüğün ortaya çıkması ile birlikte Gerze Özel İdare Müdürü M.B hakkında işlem yaptıklarını, usulsüzlüğe göz yummayacaklarını, muhtarların bu konuda müsterih olması gerektiğini söyledi.

Seda ŞengülSeda Şengül