Güncel
Giriş Tarihi : 17-01-2020 10:48   Güncelleme : 17-01-2020 14:39

Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı Düzenlendi

Sinop Valisi Köksal Şakalar’ın Başkanlığında “Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu” 2019 yılı Değerlendirme toplantısı, Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı Düzenlendi

Sinop Valisi Köksal Şakalar’ın Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, il genelindeki uyuşturucu arzının engellenmesine ilişkin yapılan çalışmalarının bir önceki yıl ile kıyaslanarak alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesi, 2020 yılında yürütülecek çalışmaların planlanması ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ın konuyla ilgili sunum gerçekleştirmesinin ardından toplantı sona erdi.

Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu 2019 yılı değerlendirme Toplantısına Vali Köksal Şakalar’ın yanı sıra, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, Cumhuriyet Savcısı Seyyid Karabalık, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter V. Abdullah Şahin, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Hakan Başakçı İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, 72. Sahil Güvenlik Bot Komutanı S.G. Yüzbaşı Koray Kemiksiz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ve kurul üyeleri olan diğer Kurum Müdürleri katıldı.

AdminAdmin