Güncel
Giriş Tarihi : 20-08-2020 14:04   Güncelleme : 21-08-2020 12:12

"Uzlaşmacı, Yapıcı ve Birleştirici Bir Yol İzleyeceğim"

Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, göreve atanmasının ardından ilk röportajını gazetemize verdi

"Uzlaşmacı, Yapıcı ve Birleştirici Bir Yol İzleyeceğim"

2004 yılından beri Ak Parti Teşkilatının bir mensubuyum. Değişik zaman dilimlerinde parti içerisinde yönetim kurulu üyeliği,2009- 2014 yılları arasında da meclis üyeliği yaptım. 17 Ağustos Pazartesi günü itibariyle de  Ak Parti Gerze İlçe Başkanlığı görevine atandım.

Siyasi tecrübem konusunda kendimden eminim. Kamusal alanda İl Genel Meclis üyesi olduğum için faaliyetler sürdürdüm, memleketimizin çok güzide bürokratları, kaymakamları ve valileriyle çalışma fırsatım oldu. Bu tecrübe ve birikimlerimi Gerze’ye faydalı olabilecek hizmetlerde kullanacağım.

Ben Düzceliyim, Eşim Gerzeli yani Gerzelilerin Eniştesi Vasfındayım

Gerzelilerin eniştesi vasfındayım dolayısıyla da bunun ağır sorumluluğunu yaşıyorum. Şöyle cüretkâr bir tavır sergileyebilirim; Gerzeli vatandaşlarımızın bana gösterdiği ilgi beni çok gururlandırıyor, eksik bir şey yaparım da bu ilgiye ve saygıya layık olamam diye düşünmek beni çok rahatsız ediyor. Bu yüzden de Gerzelilerin ilgi ve saygısına layık olmak için çok büyük çaba sarf edeceğim.

Eleştiriye Açık Bir İnsanım

Eleştiriye açık bir insanım ama eleştiri ve eleştiren insan saygı çerçevesi içerisinde olmalı. Bu görevde olduğum sürece uzlaşmacı bir siyasi yol izleyeceğim. Diğer siyasi partilerle, farklı görüşlere sahip arkadaşlarla fikir ayrılığı yaşadığım durumlarda uzlaştırıcı başkanlık yolunu tercih edecek, birlik ve beraberliği pekiştireceğim.

Önceliğim, Memleketimizin Meselelerini Çözmek Olacak

Diyaloga açık bir insanım, yani herkesle sohbet edebilirim. Ben gelecek nesillere örnek olacak bir yol izleyeceğim; memleketimizin sorunlarını çözmek için herkesle fikir alışverişi yapabildiğimizi, diğer siyasi partililerle de fikir alışverişi yaparak memleketimizin sorunlarını çözmek için çaba sarf ettiğimizi göstermek istiyorum.

Köylerimizin ve İlçemizin Sorunları Yakinen Biliyorum

Köylerimizde ki sorunlar için geçmiş dönem il genel meclis üyeliği tecrübemden de faydalanarak, arkadaşlarımla birlikte köylere hizmet getirme noktasında ekstra ödenekler gelmesi için ısrarcı tavırlarımızı sergileyeceğiz.” diyerek üstlenmiş olduğu sorumluluğun farkında olduğunu kaydederek el birliğiyle ilçemizin kalkınması için çalışmalar sürdüreceklerini belirtti.

Cumhur Kurt Kimdir: “1974 yılında Düzce’ de doğdum. Lise tahsilimi Düzce’de teknik bir lise de elektrik mezunu olarak tamamladım. İş için gurbet illerde çalıştım, telefon şebekesi ve elektrik santralleri kurdum.

1995 yılından beri de Gerze’de ikamet ediyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Esnafım; gıda ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteriyorum. Doğayla iç içe olmayı, kırsal alanlarda vakit geçirmeyi ve insanlarla sohbet etmeyi çok seviyorum. Elimden geldiğince de araştırıp, okumaya gayret gösteriyorum.

AdminAdmin