Güncel
Giriş Tarihi : 26-07-2012 18:16   Güncelleme : 26-07-2012 18:16

Vali Cengiz Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Sinop ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Vali Cengiz Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu
Polisevi'nde gerçekleştirilen programa, Sinop genelinde görev yapan yazılı ve görsel medya çalışanları katıldı. Boyabat ilçesinde yaklaşık 69 yıldır gazete çıkartan Sinop'un en yaşlı ve duayen gazetecisi 83 yaşında ki Ali Sezer ise programın onur konuğu oldu. 

İftar programı öncesi basın mensuplarını karşılayan Vali Dr. Ahmet Cengiz, iftar saatine kadar medya mensupları ile bir süre sohbet etti. Gündemle ilgili konuların görüldüğü sohbet ardından, iftar programına geçildi. İlçelerden gelen basın mensupları ile il merkezinde ki medya çalışılanlarını bir araya getiren program sırasında gazeteciler birbirleriyle sohbet etme imkanı da yakaladı. 

Davete icabet eden basın mensuplarına teşekkür eden Vali Dr. Ahmet Cengiz, "Programımıza uzaktan ve yakından gelerek iştirak eden tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren böyle günlerde bir araya gelmek ayrı bir anlam taşıyor. İftar vesilesiyle bir araya geldik. Bu beraberliğin her zaman sürmesini diliyorum" diye konuştu.   
AdminAdmin