Güncel
Giriş Tarihi : 10-01-2018 17:42   Güncelleme : 10-01-2018 17:58

Vali İpek Gazetecilerin Gününü Kutladı

Sinop Valisi Hasan İpek “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle Sinop’ta görev yapan gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi

Vali İpek Gazetecilerin Gününü Kutladı

Sinop Valisi Hasan İpek “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle Sinop’ta görev yapan gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

V.İ.P Cafe Restaurantta düzenlenen kahvaltı programına, Sinop Valisi Hasan İpek, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş , Vali Yardımcısı İzzet Ercan, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, Cemiyet Üyeleri, Yerel Gazetelerin sahipleri ve çalışanları ile Ajans temsilcileri katıldı.

Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada ve 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel’in bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamasının ardından, Vali Hasan İpek günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Vali Hasan İpek konuşmasında “Bir buçuk yıldan bu yana Sinop’ta çalıştığım süre zarfında Sinop’taki gazeteci arkadaşlarımdan çok memnunum. Öncelikle Sinop’taki problemleri dile getirmelerinde ve Sinop’un sorunlarına çözüm aramalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Benim basına bakış açım şöyle; basın mensuplarımızı bizim göremediklerimizi bize gösteren, bizim ulaşamadığımız noktalardaki insanlara ulaşıp onların problemlerini  bizlere yansıtan, bizim yanlış adım attığımızda bizleri uyaran ve bizim doğru yöne gitmemizi teşvik eden arkadaşlarım olarak görüyorum.  Tenkitleri hakaret boyutuna ulaşmadığı sürece her zaman saygıyla karşılıyorum.   Bu çerçeve içerisinde bir buçuk yıldan bu yana birlikte çalışıyoruz. Burada bulunan ve bulunmayan bütün gazeteci arkadaşlarımın hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutluyorum , hem de hayatlarında başarılar diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Kahvaltı programının sonunda 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Vali Hasan İpek’e 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla Sayın Valimizin Bayrağımıza ve Sinop’a olan sevgisini simgeleyen tablo hediye etti.

Kahvaltı programı sonrasında Vali Hasan İpek gazetecilerle bir süre sohbet etti. Program günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Seda ŞengülSeda Şengül